hoʻokomo i loko o kāu papahana ponoʻī.

Transforming Industries Through Email Forums
Post Reply
abdulohab12

hoʻokomo i loko o kāu papahana ponoʻī.

Post by abdulohab12 »

Pehea e ʻike ai i nā ʻano Media Social
Ma mua o kou hoʻomaka ʻana, he mea nui e hoʻomaopopo he kumu ponoʻī ko kēlā me kēia paepae, a hoʻohana kēlā me kēia pūnaewele media i kāna mau hoʻolālā ponoʻī. He ʻokoʻa paha ka mea hana no X (Twitter ma mua) ma mua o TikTok. ʻO kēlā ʻōlelo, hiki i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i kekahi ke waiho i nā hōʻailona pehea e hoʻokele ai i nā poʻe ʻē aʻe.

E hoʻolilo iā ia i ʻāpana o kāu kaʻina hana. E kūkulu i kahi hoʻolālā ʻIkepili o nā ʻāina ʻē e pili ana i ka hoʻomaopopo ʻana i ka mea e ʻike ʻia e nā paepae. A laila, e hana e

Hoʻomaopopo i nā Hashtags
Hōʻike a hoʻokaʻawale ʻia nā hashtags media social i nā kumuhana like ʻole. Kōkua lākou i ka hoʻonohonoho ʻana i nā ʻike ma waena o nā kahua pāʻoihana kaiapili a kōkua i nā mea hoʻohana e loaʻa i ka ʻike me ka wikiwiki a me ka maikaʻi.

Nui nā ʻano o nā ʻano hashtag:

Niche —Ka wehewehe ʻana i nā ʻoihana a i ʻole nā ​​mea kūikawā (#socialmediamarketing)
Kaiāulu —Ka hui pū ʻana i ka poʻe e hoʻolohe ana ma o nā mea hoihoi a i ʻole nā ​​​​leʻaleʻa (#foodietravel)
Hanana —He hashtags kiko'ī i hoʻohana ʻia no nā hanana (#TEDx)
Wahi —Ke hoʻohana nei i nā kuhikuhi ʻāina (#Portlandpizza)
Hoʻolauleʻa — Nā pou i hoʻolaʻa ʻia i nā lā hoʻomaha (#happythanksgiving a i ʻole #nationalicecreamday)
Post Reply