Jepini rekrutuesit saktësisht atë që ata duan

Transforming Industries Through Email Forums
Post Reply
olive

Jepini rekrutuesit saktësisht atë që ata duan

Post by olive »

Për shkak se rolet e marketingut të përmbajtjes mund të jenë konkurruese dhe rekrutuesit në përgjithësi janë të kufizuar në kohë, ju duhet të tërhiqni vëmendjen e lexuesit menjëherë. Profili juaj personal, i cili është në krye të CV-së suaj, duhet t'i tërheqë dhe t'i joshë ata të lexojnë më tej.

Kjo është gjithashtu arsyeja pse ia vlen të shtroni gjithçka në mënyrë të qartë dhe, në thelb, t'i ushqeni me lugë informacionin që u nevojitet, duke e përshtatur CV-në tuaj me rolin specifik për të cilin po aplikoni. Seksioni juaj i aftësive kryesore, për shembull, duhet të pasqyrojë kërkesat e sakta të përshkruara nga punëdhënësi.

Disa shembuj të aftësive thelbësore mund Të dhënat e numrave të telefonit SMS për Telemarketing sitelerini të përfshijnë kërkimin, komunikimin me shkrim, analitikën, SEO në faqe dhe jashtë saj, redaktim, marketing në media sociale dhe marketing me email. Ju gjithashtu duhet të shikoni të listoni programet dhe softuerët me të cilët jeni njohur, pavarësisht nëse është WordPress, ose mjete si Ahrefs, SEMrush ose MOZ.

Vetëm sigurohuni që të mbani në mend se CV-ja juaj mund të lexohet me kujdes nga një rekrutues i zënë, kështu që bëjeni sa më të thjeshtë dhe të qartë që të jetë e mundur që ata të dallojnë informacionin që u nevojitet.

Kuantifikoni arritjet tuaja aty ku mundeni
Përfshirja e statistikave dhe shifrave në të gjithë CV-në tuaj do ta ndihmojë rekrutuesin të kuptojë më mirë arritjet tuaja të mëparshme dhe se si i keni sjellë vlerë reale rolit tuaj të fundit.

Image

Për këtë arsye, është një ide e mirë të kuantifikoni çdo arritje ose përgjegjësi nga rolet e kaluara ose nga koha juaj në arsim.

Kjo është më e lehtë në industrinë e marketingut, sepse gjithçka që bëni ka të bëjë me marrjen e rezultateve. Më poshtë janë disa shembuj se si mund t'i përcaktoni arritjet tuaja për t'i bërë përshtypje rekrutuesit:
Përdorni një gjuhë bindëse dhe bindëse në të gjithë CV-në tuaj për të ndihmuar në sqarimin e arsyes se pse jeni i përshtatshëm për rolin. Jini të përgatitur të bërtisni për pikat tuaja kryesore të shitjes dhe ta bëni të qartë pse do të bënit një rekrutim të shkëlqyeshëm.
Post Reply