ʻO ka hoʻolālā Instagram: 7 mau hana kūpono e hoʻonui i kāu ROI

Transforming Industries Through Email Forums
Post Reply
tonmoyt01

ʻO ka hoʻolālā Instagram: 7 mau hana kūpono e hoʻonui i kāu ROI

Post by tonmoyt01 »

Hōʻike nā kiʻi kūloko hou loa o Instagram he 25 miliona mau ʻoihana i loaʻa kahi ʻaoʻao ma ka pūnaewele, a ʻoi aku ma mua o 200 miliona mau mea hoʻohana e kipa ma ka liʻiliʻi o hoʻokahi ʻoihana ʻoihana i kēlā me kēia lā.

Me ka ʻoi aku o 500 miliona mau mea hoʻohana ikaika i kēlā me kēia lā, palekana ka ʻōlelo ʻana ua hoʻohana paha kāu poʻe i manaʻo ʻia ma Instagram.

No ka hiki ʻana i nā mea hoʻohana Instagram pono ʻoe i kahi hoʻolālā maikaʻi

75% o nā mea hoʻohana Instagram e hana, e like me ke kipa ʻana i kahi ikepili telemarketing pūnaewele, ma hope o ka ʻike ʻana i ka pou o kahi brand. He manawa kūpono kēlā no kāu hōʻailona.

Ma ke ʻano he ʻoihana makemake e kūkulu i kahi kaiāulu o nā mea kūʻai aku kūpaʻa, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke haʻalele i ka kūʻai aku ʻana ma Instagram.

ʻOiai ʻo ka nele o nā loulou hiki ke hoʻopaʻa ʻia i kāu ROI he hana paʻakikī, hiki iā ʻoe ke hoʻomaka ma ka hahai ʻana i kēia mau hana e hoʻopau i kāu hoʻolālā Instagram mai ka honua.

Image

Instagram Strategy No. 1: E hoʻonui i ka makemake o kāu mea kūʻai aku
No ka hana ʻana i kēia, hana a kaʻana like i nā ʻike e hōʻike ana he like kou makemake a mālama i nā mea like me kāu mea hoʻohana. .

E noiʻi i nā makemake o kāu poʻe mea kūʻai aku e hoʻopuka i nā ʻike pili.

Ua hopu ʻo Canva, kahi mea hana hoʻolālā kiʻi no nā ʻoihana, i ke ʻano o kāna hōʻailona ʻoiai e hoʻopaʻa ana i nā makemake o kāna poʻe hoʻohana me ka ʻike hoʻolālā, hoʻolālā, ʻano a me ka ʻoihana. Manaʻo kā lākou mea kūʻai aku i ka hoʻolālā makaʻala e hōʻike ana i kā lākou mau hōʻailona, ​​​​a ʻo ka ʻikepili Canva pou ma Instagram e hoʻoikaika i ka leo o kēlā mea hoʻohana.

Hoʻolālā Instagram #2: e hoʻohana pono i nā ʻike i hana ʻia e ka mea hoʻohana
Maikaʻi ka kaʻana like ʻana i nā ʻike āu e ʻike ai e makemake ai kāu poʻe hoʻohana, akā makemake a me ka mea hoʻohana e hahai ana iā ʻoe he hoʻopaʻa haʻahaʻa ʻaʻole e hana mau i nā pilina maoli.

Ke hoʻopuka pololei a pololei ʻole paha kāu mau limahana, nā mea kūʻai aku a i ʻole nā ​​​​mea hahai i kāu brand, hiki ke ʻike ʻia ma ke ʻano he kākoʻo ʻaoʻao ʻekolu o kāu ʻoihana a ma ke ʻano he hōʻike pilikino o ka waiwai o kāu brand.

Ma ka kaʻana like ʻana a i ʻole ka hoʻolaha ʻana i nā ʻike i hana ʻia e ka mea hoʻohana, ʻaʻole ʻoe e hana wale i nā pilina maoli, akā hāʻawi pū ʻoe i ka waiwai hou i kāu brand me ka liʻiliʻi o ka manawa a i ʻole ke kālā.

Hoʻohana ka Adobe Instagram moʻokāki i kēia hoʻolālā i ka hapa nui o kāna ʻike, e hāʻawi ana i ka ʻike i nā mea hana kiʻi e hoʻohana ana i nā mea hana Adobe, e hāʻawi ana i kāna poʻe hoʻohana i ka ʻike nui aʻe e hōʻike ana i nā hiki o ka polokalamu.

Hoʻolālā #3 - Hōʻike i kāu mau mea kūʻai aku
Ma nā laina like e like me ka mea i hana ʻia e ka mea hoʻohana, ʻo ka hōʻike ʻana i kāu mea kūʻai aku he ala maikaʻi loa ia e kūkulu ai i nā pilina ʻoiaʻiʻo ʻoiai e hoʻolaha ana i kāu waiwai brand.

ʻOi loa ma ka honua B2B, ʻike mākou ʻaʻole paha kāu mau huahana i mea hoʻoikaika nui loa no ia kahua ʻike, akā hiki i nā mea kūʻai aku ke hoʻopiha i kēlā āpau.

Inā loaʻa iā ʻoe kahi ala e hopu ai i nā moʻolelo o ka mea kūʻai aku a hāʻawi iā lākou i kahi ʻano hiʻohiʻona, hiki i kēia hoʻolālā ke hoʻomaikaʻi nui i kāu hoʻopili Instagram.

ʻO ka hoʻohana ʻana i ka mana o kāu mea e ʻike ai hiki ke lilo i mea waiwai nui no ka hele ʻana o kāu brand media social media , ʻoi aku hoʻi no Instagram, akā makehewa inā ʻaʻole ʻoe maopopo i nā hiʻohiʻona koʻikoʻi i loaʻa ma ka paepae pūnaewele.

Hoʻolālā Instagram #4 - Wehe i ka mana o Instagram Carousel
I nā manawa he nui, ʻaʻole lawa ke kiʻi hoʻokahi e haʻi i ka moʻolelo holoʻokoʻa, no laila hiki iā ʻoe ke hoʻopili i nā kiʻi 10 a i ʻole wikiō i hoʻokahi pou me Instagram Carousels.

E hoʻohana i kēia hiʻohiʻona e hāʻawi i nā kiʻi a me nā wikiō pili, he ala maikaʻi loa kēia e kaʻana like i nā kiʻi huahana.

Hāʻawi ka Instagram carousel iā ʻoe e kaʻana like i nā kiʻi āpau e pili ana i kāu brand me ka ʻole o ka hoʻonui ʻana i kāu hānai me ka nui o nā mea hoʻolaha.

Hoʻolālā #5 - hoʻohana i nā hashtags kūpono
ʻO kekahi o nā kumu koʻikoʻi e hoʻohana ai ʻoe i nā hashtags ʻo ia ka mea e hiki ai iā ʻoe ke kamaʻilio me ka poʻe e hahai ʻole nei i kāu moʻokāki. Me ka hoʻohana ʻana i nā hashtags, hiki i nā mea hoʻohana Instagram ke ʻimi i kahi huaʻōlelo a hoʻopili koke me kāu mau pou.

Wahi a Simply Measured, nā pou Instagram me ka liʻiliʻi o hoʻokahi hashtag awelika 12.6% ʻoi aku ka nui o ka hoʻopili ʻana ma mua o ka poʻe ʻaʻohe hashtags.

Eia nō naʻe, he mea nui e makaʻala i ka manawa āu e hoʻohana ai i nā hōʻailona like, a i ʻole hiki iā ʻoe ke alo i ka elusive Instagram Shadowban . Hoʻopaʻa manaʻo ʻo Shadowban i ka hoʻouna ʻana o kahi moʻokāki mai ka ʻike ʻana i nā hulina hashtag ke hoʻohana mau nā mea hoʻohana i nā hashtags like. E hōʻoia ʻoe e hoʻohana wale i nā hashtags e pili ana i kāu pou a e hoʻopaʻa pono e hoʻohui mau i kāu mau hōʻailona.

Hiki iā ʻoe ke hana i kahi haʻawina Hashtag me ka hāmeʻa Keywordtool.io, no ka laʻana:

Hoʻolālā Instagram #6 - E hoʻomaopopo i kāu CTA
Ma Instagram, ʻo kahi wale nō e hiki ai iā ʻoe ke hāʻawi i kahi loulou kaomi ma kāu profile bio, ʻo ia hoʻi ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻokele kaʻa i kāu pūnaewele ma o kahi leka hoʻokahi.

E hoʻohana maikaʻi i kēia loulou ma ka hoʻonui pinepine ʻana a me ka hoʻonui ʻana i nā mea hahai ma o kāu mau pou i hiki iā lākou ke aʻo hou e pili ana i kāu huahana hou a lawelawe paha ma o ka loulou i kāu bio.

Ma muli o nā palena o ka hiki ʻole ke hoʻohana i nā loulou hiki ke hoʻohana ʻia, e hōʻoia i nā CTA āu e hoʻohana ai me ka kuhikuhi ʻana i nā mea hahai i kahi loulou bio, a i ʻole nā ​​​​loi hoʻoikaika, makemake, hahai, a i ʻole nā ​​​​manaʻo ma kahi kiʻi.

Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, inā hoʻokele ʻoe i kahi Ecommerce a i ʻole hale kūʻai pūnaewele, hiki iā ʻoe ke hoʻāla i ka papahana "Instagram Shopping" e hoʻolauna i nā huahana hiki ke kaomi.

Hoʻolālā #7 - E ana i ka mea nui
No laila he manaʻo maikaʻi ʻoe i ka ʻike e pono ai ʻoe e kaʻana like a pehea e hana ai i ka hapa nui o nā hiʻohiʻona Instagram, aʻe aʻe: Pehea ʻoe e loiloi ai i ka kūleʻa o kāu hoʻolālā Instagram?

ʻO ka hoʻonui ʻana i ka makemake a me ka poʻe hahai he hōʻailona maikaʻi ia e hana ana kāu hoʻolālā Instagram, akā ʻaʻole hōʻike kēia mau metric i ka moʻolelo holoʻokoʻa, ʻoi aku ka nui o ka ROI no kāu ʻoihana.

Akā, hiki iā ʻoe ke hoʻolohe i kēia mau mea:

Ke hoʻohana nei i ka ʻikepili Google, e ana i ke ʻano o ka huakaʻi Instagram ma kāu pūnaewele. Ke hoohuli nei? A mai laila mai hiki iā ʻoe ke ʻike inā he alakaʻi a kūʻai paha e kōkua iā ʻoe e loaʻa kahi metric loaʻa.
Post Reply